Shop

img

Víztelenítő szűrő 1/2″, nyomáscsökkentővel, fém

(0)
10,332 Ft

NEO víztelenítő szűrő szolid fémházzal, ½”-os csatlakozással. Nyomáscsökkentővel felszerelve. Szűrési fok 20 µm. Maximális üzemi nyomása 12 bar. Félautomatikus tartályürítéssel. Maximális áteresztőképessége 2600 l/perc, a koncentrátum tartály térfogata 60 cm³. A szűrővel védhetők a pneumatikus szerszámok a szennyeződések ellen. Meghosszabbítja a pneumatikus szerszámok élettartamát, védve őket a sűrített levegő víztartalmának káros hatásaitól. A CE tanúsítvány bizonyítja a termék kiváló minőségét… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Víztelenítő szűrő, 14-732, NEO TOOLS – masszív, fém házzal, 1/2 "-os csatlakozással és nyomáscsökkentővel rendelkezik. A szűrő védelmet nyújt a szennyeződések ellen és meghosszabbítja a pneumatikus szerszámok élettartamát azzal, hogy megvédi azokat a sűrített levegőben lévő nedvesség okozta meghibásodásoktól. A szűrési fokozat mértéke legfeljebb 20 µm. A maximális üzemi nyomás 12 bar. A szűrő félautomata tartályürítési funkcióval rendelkezik, ami megkönnyíti a felhasználó munkáját. Maximális kapacitása 2600 liter/perc, míg a kondenztartály kapacitása 60 cm3. A kiváló minőséget CE tanúsítvány igazolja. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Termékjellemzők:

  • Masszív fém ház

  • Félautomata tartályürítési funkció

  • Nagy szűrőkapacitás

Műszaki adatok:

  • Szűrési fokozat 20 µm

  • Maximális nyomás: 12 bar

  • Maximális szűrőkapacitás 2500 liter/perc

  • A kondenztartály kapacitása 60 cm3

NEO víztelenítő szűrő szolid fémházzal, ½”-os csatlakozással. Nyomáscsökkentővel felszerelve. Szűrési fok 20 µm. Maximális üzemi nyomása 12 bar. Félautomatikus tartályürítéssel. Maximális áteresztőképessége 2600 l/perc, a koncentrátum tartály térfogata 60 cm³. A szűrővel védhetők a pneumatikus szerszámok a szennyeződések ellen. Meghosszabbítja a pneumatikus szerszámok élettartamát, védve őket a sűrített levegő víztartalmának káros hatásaitól. A CE tanúsítvány bizonyítja a termék kiváló minőségét. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 0.608 kg
Méretek 27 × 7.8 × 7.5 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating