Shop

img

Tűzőkapocs kiszedő

(0)
1,768 Ft

A NEO tűzőgép (ref. 16-040) nélkülözhetetlen eszköz minden kárpitos műhelyben, valamint a tűzőkapcsok használatát igénylő munkák során. Hatékonyan távolítja el a kapcsokat fából, szőnyegekből, textíliákból, farostlemezekből és más anyagokból. Lehetővé teszi a kapcsok eltávolítását olyan módon, amely biztonságos a felületre, amelybe rögzítették őket. 6-10 mm-es kapcsok használatára tervezték…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Tűzőkapocs-kiszedő, 16-040, NEO – nélkülözhetetlen minden kárpitos műhelyben, otthoni bútorfelújításnál, de más, tűzőkapocs használatát igénylő munkáknál is, mint amilyen pl. a hőszigetelő fólia felrakása. Hatékonyan távolítja el a kapcsokat a fából, bélés és takaró elemekből, textíliákból, farostlemezekből és más anyagokból is. A tűzőkapocs-kiszedővel villámgyorsan és a rögzített felületet védő módon távolíthatók el a tűzőkapcsok.

Termékjellemzők:

  • Gumírozott, ergonomikus markolat

  • A tűzőkapcsok egyszerű eltávolítását biztosító profilozott hegy

  • Könnyű és tartós, használata nem igényel erőbefektetést

  • Kényelmes, egykezes használat

Műszaki adatok:

  • 6-10 mm tűzőkapcsokhoz készült eszköz

Test anyaga: acél

A NEO tűzőgép (ref. 16-040) nélkülözhetetlen eszköz minden kárpitos műhelyben, valamint a tűzőkapcsok használatát igénylő munkák során. Hatékonyan távolítja el a kapcsokat fából, szőnyegekből, textíliákból, farostlemezekből és más anyagokból. Lehetővé teszi a kapcsok eltávolítását olyan módon, amely biztonságos a felületre, amelybe rögzítették őket. 6-10 mm-es kapcsok használatára tervezték.

Tömeg 0.138 kg

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating