Shop

img

Tűzőgép kárpitos, 4-8mm, ABS, J kapcsokhoz

(0)
3,030 Ft

NEO kárpitos tűzőgép (ref. 16-033) J-típusú, 4-8 mm-es tűzőkapcsokhoz. Tökéletes kárpitozási munkákhoz, dekoráláshoz, fólia, bőr és egyéb anyagok rögzítéséhez. Pontosan eltalálja a kapcsokat anélkül, hogy összetörné őket, még kemény anyagokban is. A tűzőkapocs burkolata ABS műanyagból készült…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Kárpitos tűzőgép 4-8 mm, ABS, J tűzőkapocs, 16-033, NEO – egy praktikus, anyagok tűzőkapoccsal történő egymáshoz rögzítésére szolgáló eszköz. A tűzőgép nélkülözhetetlen a kárpitos műhelyben illetve az otthoni bútorfelújítás, javítás során. Hatékonyan és pontosan rögzíti egymáshoz a fát, bélés és takaró elemeket, szőnyegeket, textíliákat, farostlemezeket és egyéb más anyagokat.

Az igénynek megfelelően különböző hosszúságú (4-8 mm) J típusú tűzőkapcsok használatára alkalmas. A készülék használata egyszerű és kényelmes, a markolat formája pedig maximálisan komfortos munkavégzést biztosít. Nem igényel erőbefektetést az anyagok összekapcsolásakor, törésre és sérülésre kiválóan ellenálló ABS műanyagból készült.

Termékjellemzők:

  • A készülék széles beállítási tartománnyal rendelkezik (4-8 mm)

  • Formatervezett, ergonomikus markolat

  • Kompakt modell, nagy ütésállóságú műanyagból

  • Könnyű és tartós, használata nem igényel erőbefektetést

Műszaki adatok:

  • J típusú tűzőkapcsokhoz készült tűzőgép

Test anyaga: ABS

NEO kárpitos tűzőgép (ref. 16-033) J-típusú, 4-8 mm-es tűzőkapcsokhoz. Tökéletes kárpitozási munkákhoz, dekoráláshoz, fólia, bőr és egyéb anyagok rögzítéséhez. Pontosan eltalálja a kapcsokat anélkül, hogy összetörné őket, még kemény anyagokban is. A tűzőkapocs burkolata ABS műanyagból készült.

Tömeg 0.342 kg
Méretek 19.6 × 19.7 × 3.4 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating