Shop

img

Tűzőgép, 3az1-ben G, L, E kapcsokhoz, 4-14mm, acél

(0)
6,160 Ft

3 az 1-ben NEO kárpitos tűzőgép (ref. 16-031) G, L, E típusú kapcsokhoz, 6-14 mm-es méretben. Tökéletes kárpitozási munkákhoz, dekoráláshoz, fólia, bőr és egyéb anyagok rögzítéséhez. A kapcsok meghajtóerejének beállításának köszönhetően kemény és puha anyagokhoz egyaránt használható. Pontosan eltalálja a kapcsokat anélkül, hogy összetörné őket, még kemény anyagokban is. A tűzőkapocs tok acélból készült…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Többfunkciós, 3 az 1-ben kárpitos tűzőgép, 4-14 mm, acél, G, L, E tűzőkapcsok, 16-031, NEO – egy praktikus, széles állítási tartománnyal rendelkező eszköz, amely különféle típusú tűzőkapcsok használatával köti össze az anyagokat. A tűzőgép nélkülözhetetlen a kárpitos műhelyben illetve az otthoni bútorfelújítás, javítás során. Hatékonyan rögzíti egymáshoz a fát, bélés és takaró elemeket, szőnyegeket, textíliákat, farostlemezeket és egyéb más anyagokat.

A 3 az 1-ben kárpitos tűzőgéppel az igénynek megfelelően G, L és E típusú tűzőkapcsok használhatók 4-14 mm-es mérettartományban. A készülék használata egyszerű és kényelmes, a markolat formája pedig maximálisan komfortos munkavégzést biztosít. Nem igényel erőbefektetést az anyagok összekapcsolásakor.

Termékjellemzők:

  • Többfunkciós, 3 az 1-ben készülék széles állítási tartománnyal (6-14 mm)

  • Formatervezett, ergonomikus markolat

  • Könnyű és tartós, használata nem igényel erőbefektetést

Műszaki adatok:

  • G, L, E tűzőkapcsokhoz készült tűzőgép

Test anyaga: acél

3 az 1-ben NEO kárpitos tűzőgép (ref. 16-031) G, L, E típusú kapcsokhoz, 6-14 mm-es méretben. Tökéletes kárpitozási munkákhoz, dekoráláshoz, fólia, bőr és egyéb anyagok rögzítéséhez. A kapcsok meghajtóerejének beállításának köszönhetően kemény és puha anyagokhoz egyaránt használható. Pontosan eltalálja a kapcsokat anélkül, hogy összetörné őket, még kemény anyagokban is. A tűzőkapocs tok acélból készült.

Tömeg 0.633 kg
Méretek 18 × 19.2 × 3 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating