Shop

img

Torziós ütvecsavarozó bitek S2, 50mm, PH3 – 5db.

(0)
1,717 Ft

NEO ütvecsavarozó bitek (ref. 09-577) egy 5 db 50 mm hosszú, PH3 típusú, professzionális ütvecsavarozó bitből álló készlet. Ezeket 1/4″-os csavarhúzókhoz tervezték. Olyan rendszerrel rendelkeznek, amely megakadályozza, hogy a penge lecsússzon a csavarról. A bitek S2 acélból készülnek. Magas, 21,8 Nm-es meghúzási nyomaték érhető el. A nyomatékelnyelő rendszer megvédi a biteket a gyors kopástól és jelentősen meghosszabbítja élettartamukat…. Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Ütvecsavarozó bitek S2, 50 mm, PH3 – 5 db, 09-577, NEO

Ütvecsavarozó bitek S2, 50 mm, 09-577, NEO – 5 darabból álló, bithegynek is nevezett, professzionális PH3 típusú ütvecsavarozó bitkészlet. 1/4”-os csavarbehajtókhoz tervezték. Úgy vannak kialakítva, hogy ne ugorjanak ki a csavarból – kiugrásgátló rendszer. A bithegyek a legjobb minőségű S2 szerszámacélból készülnek, hidegkovácsolással. A kiváló minőségű anyag és a kovácsolási technológia kombinációjának eredményeként igen magas, 21,8 Nm meghúzási nyomaték érhető el. A nyomatékelnyelő rendszer megvédi a bithegyeket a gyors kopástól és jelentősen meghosszabbítja azok élettartamát.

Termékjellemzők:

  • 5 db PH3 ütvecsavarozó bithegyből álló szett

  • 1/4”-os csavarbehajtókhoz

  • Professzionális felhasználásra

  • Kiugrásgátló rendszer

  • Nyomatékelnyelő rendszer – meghosszabbítja a bithegy élettartamát

  • Nagy meghúzási nyomaték – 21,8 Nm

Műszaki adatok:

  • Méretek: 50 mm

Anyaga:

  • S2 acél

NEO ütvecsavarozó bitek (ref. 09-577) egy 5 db 50 mm hosszú, PH3 típusú, professzionális ütvecsavarozó bitből álló készlet. Ezeket 1/4″-os csavarhúzókhoz tervezték. Olyan rendszerrel rendelkeznek, amely megakadályozza, hogy a penge lecsússzon a csavarról. A bitek S2 acélból készülnek. Magas, 21,8 Nm-es meghúzási nyomaték érhető el. A nyomatékelnyelő rendszer megvédi a biteket a gyors kopástól és jelentősen meghosszabbítja élettartamukat.

Tömeg 0.066 kg

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating