Shop

img

Szerszámkészlet 143db

(0)
66,403 Ft

Gyártói garancia: 25 év.

A NEO szerszámkészlet (ref. 08-945) nagyon jó megoldás mechanikai, elektromos, vízvezeték-szerelési, háztartási munkákhoz. A 143 tétel éppen megfelel az otthoni műhely igényeinek. A 2 méretű racsni és a tartozékok széles körű felhasználási lehetőséget biztosítanak: az 1/2″ méret lehetővé teszi a nagy erők alkalmazását, az 1/4″ méret pedig lehetővé teszi, hogy ott is használhassa, ahol semmi más nem fér el. Minden mérethez 72 fogú precíziós racsni (5o osztás), egy készlet hatszögletű foglalat, ho… Részletes leírás lejjebb.

A termékre a gyártó 25 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Szerszámkészlet 142 db-os, 08-945, NEO, – minden műhelyben és háztartásban ott a helye. Ez egy kofferbe csomagolt készlet, amelyben minden benne van, amire szükség lehet egy javítás, felújítás során és minden egyéb szerszámot igénylő munkánál. Az egész a saját igényekhez, ügyességhez igazítható. A készlet tartalmaz, többek között: kalapácsot, csillag-villáskulcsokat, műszerész csavarhúzókat, szorítókat, tapétázó kést, imbuszkulcsokat, állítható csőfogó kulcsot, kombinált fogót, hosszabító/toldó elemet, racsnis hajtókart, biteket és még sok minden mást.

Termékjellemzők:

  • Szerszámkészlet

  • 142 elemet tartalmazó komplett

  • Mindez egyetlen kofferben

  • A műhelyben és a ház körüli munkákhoz tökéletes

  • Professzionális igényeket kielégítő

  • Elengedhetetlen a barkácsoláshoz

Anyaga:

  • Kiváló minőségű műanyag

  • Fém

  • Acél

A NEO szerszámkészlet (ref. 08-945) nagyon jó megoldás mechanikai, elektromos, vízvezeték-szerelési, háztartási munkákhoz. A 143 tétel éppen megfelel az otthoni műhely igényeinek. A 2 méretű racsni és a tartozékok széles körű felhasználási lehetőséget biztosítanak: az 1/2″ méret lehetővé teszi a nagy erők alkalmazását, az 1/4″ méret pedig lehetővé teszi, hogy ott is használhassa, ahol semmi más nem fér el. Minden mérethez 72 fogú precíziós racsni (5o osztás), egy készlet hatszögletű foglalat, hosszabbítók és csuklók – az alapok. Fordítson különös figyelmet a készlet tartalmára: gyújtógyertya dugókulcsok – a szerelőnek, csavarhúzók, fogók – a villanyszerelőnek, barkácsolónak, kalapács, csőkulcs, állítható csőkulcs – szerszámok minden alkalomra, az 1/4″ csavarhúzó nyele közönségesnek tűnik, de a nyélben egy extra 1/4″ foglalat található, amely lehetővé teszi, hogy hosszabbítóként használhassa egy extra nyéllel a pontos vezetéshez. Ha ehhez hozzáad egy adapteres bitkészletet és egy sor 1/4″-os aljzatot is adunk – gyakorlatilag bármit össze lehet csavarozni. Tökéletes kiegészítői a gyűrűs csavarkulcsok, amelyek a csavarok lazításán és meghúzásán kívül tökéletesen működnek támasztékként is, amikor a racsnival dolgozva egy csavart vagy anyát tartanak a csatlakozás másik oldalán. Az elemek száma több ezer kombinációt tesz lehetővé, és gyakorlatilag csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek. Minden dugókulcs, racsni és csavarkulcs nagy szilárdságú króm-vanádium acélból (Cr-V), a csavarhúzóhegyek S2 szerszámacélból készülnek. Az egész egy méretre szabott, masszív tokban, fémkapcsokkal.

Tömeg 9.25 kg
Méretek 44.5 × 37 × 9 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating