Shop

img

Racsnis kulcs 1/4″, forgófejes 360°, 72 fog

(0)
7,633 Ft

Gyártói garancia: 25 év.

NEO 1/4″ racsni 72 fogú racsnis mechanizmussal minden műhely és garázs nélkülözhetetlen felszerelése, ahol egy profi szerelő vagy barkácsoló dolgozik. A racsni egy speciális szerszám, amelyet nehezen hozzáférhető csavarok és anyák meghúzására terveztek. Forgófejének köszönhetően az alkatrészek kényelmesen meghúzhatók kényelmetlen szögben és nehezen hozzáférhető helyeken is. A foglalat rögzítő rendszere biztosítja, hogy a foglalat működés közben ne essen le a racsniról. Az ergonomikus racsnis fog… Részletes leírás lejjebb.

A termékre a gyártó 25 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Racsnis kulcs 1/4”, 360°, 72 fog, 08-540, NEO

Racsnis kulcs 1/4”, 360°, 72 fog, 08-540, NEO – elengedhetetlen felszerelés minden profi szerelő vagy ezermester műhelyében vagy garázsában. A racsnis kulcs a nehezen elérhető csavarok és csavaranyák meghúzására szolgáló szerszám. A szerszám további kényelemi funkciója a forgó fej, amely megkönnyíti a szokatlan szögben elhelyezkedő és nehezen hozzáférhető helyeken lévő elemek meghúzását. Adapterzár biztosítja, hogy működés közben az adapter ne essen le a racsnis kulcsról.
A racsnis hajtókar ergonomikus nyelét két anyag borítja – ezek garantálják a biztos fogást, a csúszásmentességet. A szerszámtest króm-vanádium acélból készült.

Termékjellemzők:

  • 72-fogas racsni-mechanizmus (léptetés 5’-ként)

  • Forgó fej – megkönnyíti a munkavégzést a szokatlan helyeken

  • Adapterzár

  • Szerszámtest – CrV acél

  • Racsni-mechanizmus anyaga – CrMo acél

  • Az adapterzár megakadályozza az adapter leesését

  • Ergonomikus nyél

  • 25 év garancia

  • DIN3122

  • TÜV M+T tanúsítvány

Méretek:

– hossz – 155 mm

– négyszögmeghajtó – 1/4"

– 72 fog

NEO 1/4″ racsni 72 fogú racsnis mechanizmussal minden műhely és garázs nélkülözhetetlen felszerelése, ahol egy profi szerelő vagy barkácsoló dolgozik. A racsni egy speciális szerszám, amelyet nehezen hozzáférhető csavarok és anyák meghúzására terveztek. Forgófejének köszönhetően az alkatrészek kényelmesen meghúzhatók kényelmetlen szögben és nehezen hozzáférhető helyeken is. A foglalat rögzítő rendszere biztosítja, hogy a foglalat működés közben ne essen le a racsniról. Az ergonomikus racsnis fogantyút két anyaggal borították, amelyek biztosítják a biztos fogást és a kéz csúszásmentességét. A szerszám teste króm-vanádium acélból, a racsnis mechanizmus pedig CrMo acélból készült.

1/4″ racsnis hajtókar, 155 mm, CrV acél test, dupla anyagú szár, CrMo acélracsni szerkezet, 72 fogas forgó fej, irányváltós, szerszámbetét blokkoló és kioldó rendszer, DIN3123

Tömeg 0.169 kg
Méretek 20.6 × 4.9 × 3.4 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating