Shop

img

Pneumatikus ütvecsavarozó, 1/2″,680Nm

(0)
38,500 Ft

Gyártói garancia: 1 év.

NEO professzionális ½”-os pneumatikus ütvecsavarozó kompozit anyagból, nagy terheléssel járó munkákhoz. A Jumbos ikerkalapácsos ütőmechanizmus maximális forgatónyomaték elérését teszi lehetővé széles fordulatszám-tartományban. Jobb-bal forgásirányváltással. A munka kényelmét növeli az át nem fagyó markolat. Kompakt felépítésének és kis méretének köszönhetően kényelmesen lehet vele dolgozni, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A CE tanúsítvány igazolja az európai biztonsági normáknak való meg… Részletes leírás lejjebb.

A termékre a gyártó 1 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

NEO professzionális ½”-os pneumatikus ütvecsavarozó kompozit anyagból, nagy terheléssel járó munkákhoz. A Jumbos ikerkalapácsos ütőmechanizmus maximális forgatónyomaték elérését teszi lehetővé széles fordulatszám-tartományban. Jobb-bal forgásirányváltással. A munka kényelmét növeli az át nem fagyó markolat. Kompakt felépítésének és kis méretének köszönhetően kényelmesen lehet vele dolgozni, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A CE tanúsítvány igazolja az európai biztonsági normáknak való megfelelést. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Pneumatikus ütvecsavarozó, ½”, 680 Nm, üzemi nyomás: 6,3 – 7,0 bar, átlagos levegőigény: 113 l/perc, 10 000 perc-1 (±10%), kettős, kalapácsos ütőrendszer (Jumbos), tömeg 1.50 kg, CE

Tömeg 1.753 kg
Méretek 18.4 × 15 × 6 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating