Shop

img

Pneumatikus kerékfúvó pisztoly, nyomásmérővel 80mm, duppla szelepes, teherautó

(0)
9,586 Ft

NEO alumínium kerékfúvató pisztoly manométerrel. Maximális üzemi nyomása 12 bar. Praktikus füllel a felakasztáshoz és 300 mm hosszú tömlővel. Merev fogantyús hosszabbítóval a mélyen elhelyezett szelepekhez, pl. ikerkerekekben. A CE tanúsítvány bizonyítja a szerszám kiváló minőségét. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Gumiabroncs felfújó pisztoly nyomásmérővel, 14-716, NEO TOOLS – alumínium. A maximális üzemi nyomás 12 bar. Az eszközt praktikus akasztóval és 300 mm hosszú tömlővel látták el. A mélyen ülő szelepekhez – pl. ikerkerekeken lévő szelepekhez – egy merev, fogantyúval ellátott hosszabbítóval is fel van szerelve. A kiváló minőséget CE tanúsítvány igazolja. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Termékjellemzők:

  • Erős alumínium szerkezet

  • Fogantyúval ellátott merev hosszabbító

  • Akasztó (függesztéshez)

Műszaki adatok:

  • Üzemi nyomás: 12 bar

  • Anyaga: alumínium

  • Tömlőhossz: 300 mm

NEO alumínium kerékfúvató pisztoly manométerrel. Maximális üzemi nyomása 12 bar. Praktikus füllel a felakasztáshoz és 300 mm hosszú tömlővel. Merev fogantyús hosszabbítóval a mélyen elhelyezett szelepekhez, pl. ikerkerekekben. A CE tanúsítvány bizonyítja a szerszám kiváló minőségét. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 0.799 kg
Méretek 25.5 × 17 × 11 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating