Shop

img

Önzáró hegesztőfogó 195mm L pofával

(0)
9,556 Ft

L típusú NEO lemezfogó, 195 mm hosszú és 57 mm-es maximális szórással, lemezmunkákhoz, hegesztéshez és építőipari munkákhoz. A fogó edzett ötvözött acélból készült. A megerősített szerkezet préselt fémlemezből készült. A fogó karos mechanizmussal rendelkezik, amely a fogantyú keresztirányú mozgását a pofák hosszirányú mozgatására alakítja át. A fogó alkalmas szűk helyeken történő munkavégzésre, lehetővé teszi az összekötött elemek pontos illesztését…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Önzáró hegesztőfogó 195 mm, L pofával 11-021, NEO

Önzáró hegesztőfogó 195 mm, L pofával 11-021, NEO – alkalmazási területek: lemezmegmunkálás, hegesztés és építőipar. A fogó ötvözött edzett acélból készült. Az erősített szerkezet préselt lemezből készült. A fogó reteszes, karos mechanizmussal és erőszabályzó szerkezettel rendelkezik, amely a markolat keresztirányú mozgását a pofák hosszanti mozgásába alakítja. A fogó alkalmas akadályoztatott/szűk helyeken történő munkavégzéshez és az összekötött elemek precíz egymáshoz illesztéséhez.

Termékjellemzők:

  • Hegesztőfogó

  • L típusú

  • Alkalmazási terület: lemezmegmunkálás, hegesztés

  • Fokozatmentes szorítóerő és fogási tartomány szabályozás

  • Nehezen hozzáférhető helyen is lehetővé teszi a lemezek egymáshoz szorítását hegesztés során.

Anyaga:

  • Edzett acél

Méretek:

  • Hossza: 195 mm

  • Max. pofanyitás: 57 mm

L típusú NEO lemezfogó, 195 mm hosszú és 57 mm-es maximális szórással, lemezmunkákhoz, hegesztéshez és építőipari munkákhoz. A fogó edzett ötvözött acélból készült. A megerősített szerkezet préselt fémlemezből készült. A fogó karos mechanizmussal rendelkezik, amely a fogantyú keresztirányú mozgását a pofák hosszirányú mozgatására alakítja át. A fogó alkalmas szűk helyeken történő munkavégzésre, lehetővé teszi az összekötött elemek pontos illesztését.

Önzáró fógó, amit hegesztésnél használunk. Markolatából láthatoan, a pontos rögzítés után, megfelelő lesz a hegesztés is. 195 mm L pofa

Tömeg 0.477 kg
Méretek 21.5 × 5.2 × 3.2 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating