Shop

img

Öntözőpisztoly, spirál sugárral

(0)
6,467 Ft

NEO pisztolyos locsoló, aluláramoltató (ref. 15-707) pl. gyepek öntözésére szolgál. 2 öntözési funkcióval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a vízsugár típusát az Ön igényeihez igazítsa: erős, pontszerű vízsugár, szétszórt „ciklon” vízsugár. A szórópisztoly ON/OFF hüvelykujjzárral rendelkezik a folyamatos működéshez. Az ergonomikusan kialakított fogantyú jól fekszik a kézben és nem csúszik, ami növeli a munkavégzés kényelmét. Az esőztető belső szerkezete cinkötvözetből készült…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Öntözőpisztoly, spirál sugárral, nagy hatótávolsággal, 15-707, NEO

Öntözőpisztoly, 15-707, NEO – gyepek, kertek és művelt területek öntözésére szolgáló kényelmes kézi locsolófej. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a kézben tartást. Az 2 öntözési funkcióval a vízsugár fajtája szükség szerint állítható és állítható a vízsugár erőssége is. A markolaton, könnyen hozzáférhető helyen hüvelykujjal kezelhető ON/OFF gomb található. Az öntözőpisztoly belső szerkezete tartós cinkötvözetből készült.

Rendelkezésre álló öntözési funkciók: erős pontszerű vízsugár, „cyclone" permetező vízsugár.

Termékjellemzők:

  • Öntözőpisztoly

  • 2 öntözési funkció, amelyekkel a vízsugár fajtája szükség szerint állítható

  • Állítható vízsugárerősség

  • Ergonomikus fogantyú

  • Hüvelykujjal működtethető ON/OFF gomb

  • Tartós cinkötvözetből készült belső konstrukció

Műszaki adatok:

  • 3 öntözési funkció erős pontszerű vízsugár, „cyclone" permetező vízsugár

NEO pisztolyos locsoló, aluláramoltató (ref. 15-707) pl. gyepek öntözésére szolgál. 2 öntözési funkcióval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a vízsugár típusát az Ön igényeihez igazítsa: erős, pontszerű vízsugár, szétszórt „ciklon” vízsugár. A szórópisztoly ON/OFF hüvelykujjzárral rendelkezik a folyamatos működéshez. Az ergonomikusan kialakított fogantyú jól fekszik a kézben és nem csúszik, ami növeli a munkavégzés kényelmét. Az esőztető belső szerkezete cinkötvözetből készült.

Tömeg 0.275 kg
Méretek 19.8 × 14.5 × 4.2 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating