Shop

img

Öntözőpisztoly, 7 funkciós

(0)
3,655 Ft

VERTO 7 funkciós locsoló pisztoly (ref.sz. 15G707). A pisztoly vízsugár szabályozó funkcióval rendelkezik, lehetővé téve a vízsugár erejének hozzáigazítását a végzett munkához. A jól olvasható jelölések megkönnyítik a megfelelő vízsugár típus kiválasztását. A pisztoly kiakasztható első ravasszal rendelkezik, így folyamatos üzemmódban is működtethető. Az ergonomikus alakítású markolat jól illik a kézbe és nem csúszik ki, ami növeli a munka komfortját…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

VERTO 7 funkciós locsoló pisztoly (ref.sz. 15G707). A pisztoly vízsugár szabályozó funkcióval rendelkezik, lehetővé téve a vízsugár erejének hozzáigazítását a végzett munkához. A jól olvasható jelölések megkönnyítik a megfelelő vízsugár típus kiválasztását. A pisztoly kiakasztható első ravasszal rendelkezik, így folyamatos üzemmódban is működtethető. Az ergonomikus alakítású markolat jól illik a kézbe és nem csúszik ki, ami növeli a munka komfortját.

Öntöző pisztoly 7 funkciós, különböző erősségű és funkciójú áramlás , áramlás olvasható jelölése, első reteszelő kar, dupla anyagú fogantyú

3D termékbemutató:

Tömeg 0.273 kg
Méretek 19.6 × 14.5 × 6.2 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating