Shop

img

Nyomásszabályzó, 4 bars, 8 kg/h

(0)
10,535 Ft

NEO gáz reduktor (ref.sz. 20-130) nyomása maximálisan 4 bár, teljesítménye 8 kg/h. A kivételes gázömlés blokkoló rendszer növeli a használat biztonságát. Menet 11kg-os palackról való üzemeltetéshez. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Nyomásszabályzós gázreduktor (max. 4 bar, 8 kg/h), 20-130, NEO – a gáznyomás működés közbeni szabályozására és a palackokból táplált gázkészülékek ellátására szolgál. Használható szimpla gázpalackkal vagy csoportba kötött palackokkal, 6 és 11 kg-os csatlakoztatására szolgáló univerzális csatlakozóval rendelkezik. Alkalmas hegesztéshez és más olyan műveletekhez, ahol a gáznyomás szabályozása szükséges.

A reduktoron szabályzógomb található, amelynek segítségével működés közben a szükséges gázmennyiség pontosan adagolható. A védelemről biztonsági szelep gondoskodik, amely a megengedett érték (4 bar) feletti nyomásnövekedés esetén elengedi a feles gázmennyiséget. Maximálisan 8 kg/h gázáram mellet nyújt hathatós teljesítményt.

Termékjellemzők:

  • Univerzális csatlakozó 6 és 11 kg-os palackokhoz

  • Széles áteresztő tartománnyal rendelkező szabályzógomb

  • Az európai szabványoknak való megfelelést a CE tanúsítvány garantálja

Műszaki adatok:

  • Maximális gáznyomás: 4 bar

  • Maximális gázáram: 8 kg/h

Anyaga: sárgaréz

NEO gáz reduktor (ref.sz. 20-130) nyomása maximálisan 4 bár, teljesítménye 8 kg/h. A kivételes gázömlés blokkoló rendszer növeli a használat biztonságát. Menet 11kg-os palackról való üzemeltetéshez. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 0.295 kg
Méretek 14 × 10 × 5.2 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating