Shop

img

Multifunkciós szerszám, 12 funkció, beépített LED lámpa, nyitva/összecsukva: 155mm/100mm

(0)
11,212 Ft

A NEO multifunkciós szerszám innovatív megoldás. Egy szerszámban 12–féle funkció van összegyűjtve, pl. a legnépszerűbb PH2 csavarhúzó, a sok helyzetben nélkülözhetetlen éles késpenge, valamint különféle méretű lapos csavarhúzók. Praktikus, a tárolást és hordozást megkönnyítő tartós poliamid szövet tokba csomagolva. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

A NEO multifunkciós szerszám innovatív megoldás. Egy szerszámban 12–féle funkció van összegyűjtve, pl. a legnépszerűbb PH2 csavarhúzó, a sok helyzetben nélkülözhetetlen éles késpenge, valamint különféle méretű lapos csavarhúzók. Praktikus, a tárolást és hordozást megkönnyítő tartós poliamid szövet tokba csomagolva. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Multifunkciós szerszám, fogó, konzervnyitó, üvegnyitó, PH2 csavarhúzó, két lapos csavarhúzó (kicsi és nagy), kés, fafűrész, reszelő, olló, szúró-fúró, LED elöl, súlya 290 g, becsukott hossz 100 mm, kinyitott hossz 150 mm, 420 acél penge, gumizott burkolat, biztonsági retesz, nylon tok

3D termékbemutató:

Tömeg 0.408 kg
Méretek 26 × 13.5 × 6.5 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating