Shop

img

Multifunkciós szerszám, 11 funkció, súly 290 g, nyitott 150mm, összecsukott 100mm

(0)
6,721 Ft

A NEO multifunkciós szerszám innovatív megoldás. Egy szerszámban 11–féle funkció van összegyűjtve, pl. a táborozáskor mindig szükséges doboz- és sörnyitó és a sok helyzetben nélkülözhetetlen éles késpenge. A megrögzött horgászoknak van benne horogkiszedő is. Praktikus, a tárolást és hordozást megkönnyítő tartós poliamid szövet tokba csomagolva. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

A NEO multifunkciós szerszám innovatív megoldás. Egy szerszámban 11–féle funkció van összegyűjtve, pl. a táborozáskor mindig szükséges doboz- és sörnyitó és a sok helyzetben nélkülözhetetlen éles késpenge. A megrögzött horgászoknak van benne horogkiszedő is. Praktikus, a tárolást és hordozást megkönnyítő tartós poliamid szövet tokba csomagolva. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Multifunkciós szerszám, fogó, konzervnyitó, üvegnyitó, PH2 csavarhúzó, két lapos csavarhúzó (kicsi és nagy), sima penge, fogazott penge, fafűrész, reszelő, horog-kiszedő, súlya 290 g, becsukott hossz 100 mm, kinyitott hossz 150 mm, acél burkolat színes műanyag betétekkel, biztonsági retesz, nylon tok

3D termékbemutató:

Tömeg 0.423 kg
Méretek 24 × 16 × 7.2 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating