Shop

img

Locsolótömlő 3/4″x50 m, 6 rétegű NEO PROFESSIONAL

(0)
36,396 Ft

6 rétegű kerti tömlő rugalmas PVC-ből, poliészter fonallal megerősítve, két fonattal (kereszt és tricot). Kiválóan alkalmas kisebb és nagyobb kerti területek karbantartási munkáihoz, beleértve a kültéri bútorok és szerszámok tisztítását, évszaktól függetlenül. Ellenáll az algásodásnak és az UV-sugárzásnak, és élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas az élelmiszer-biztonságos bevonatnak köszönhetően. Kényelmes használat a csavarodásgátló rendszernek köszönhetően… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

6 rétegű kerti tömlő rugalmas PVC-ből, poliészter fonallal megerősítve, két fonattal (kereszt és tricot). Kiválóan alkalmas kisebb és nagyobb kerti területek karbantartási munkáihoz, beleértve a kültéri bútorok és szerszámok tisztítását, évszaktól függetlenül. Ellenáll az algásodásnak és az UV-sugárzásnak, és élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas az élelmiszer-biztonságos bevonatnak köszönhetően. Kényelmes használat a csavarodásgátló rendszernek köszönhetően

3/4″ x 50 m,  6-rétegű NEO PROFESSIONAL tömlő rugalmas PVC-ből és poliészter fonadékból, keresztszövésű bevonattal, üzemi nyomás 10 bar,  felszakítási nyomás 30 bar, Food Safe réteggel – érintkezhet élelmiszerrel, ellenáll algák megtelepedésének és UV sugárzásnak, hőmérséklettartomány: -25°C és +60°C között.

Tömeg 14.19 kg
Méretek 53 × 53 × 19 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating