Shop

img

Kéztisztító paszta EXTRA erős 4 l, ragasztó, gyanta,szilikon,lakk, festék, poliuretán hab, polimer

(0)
13,300 Ft

Gél, speciális kézmosó paszta a nehéz és nagyon nehéz szennyeződések eltávolítására – 4 literes palack pumpával NEO (ref. 10-404) olyan szennyeződésekkel is megbirkózik, amelyekkel a szappan nem tud megbirkózni. Az építőiparban, autóiparban, nyomdaiparban, lakkozásban dolgozó szakemberek számára készült. Lehetővé teszi a szennyeződések lemosását speciális ragasztókról, gyantákról, szilikonokról, lakkokról, festékekről, poliuretán habokról és polimerekről. A paszta hatékonysága a kukoricamaghéjbó… Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Kéztisztító gél makacs és nagyon makacs szennyeződések eltávolításához – 4 literes adagolós palackban, 10-404, NEO

Kéztisztító gél, amely megbirkózik azokkal a szennyeződésekkel is, amelyekkel a szappan már nem boldogul. Építőiparban, autóiparban, nyomdaiparban és autófényezésben dolgozó szakemberek számára ajánlott. Speciális ragasztók, gyanták, szilikonok, lakkok, festékek, poliuretán habok és polimerek által okozott makacs foltok eltávolítására szolgál.

A gél hatékonysága nem a mesterséges vagy kőolaj alapú oldószereken alapul,

hanem kukoricamaghéjból készült természetes dörzsanyagon, amely környezetbarát és a pH-értéke is bőrbarát.

Rendeltetése:

  • Erős szennyeződések eltávolítása a kézről, például speciális ragasztók, gyanta, szilikon, lakkok, festékek, poliuretán habok és polimerek használata után.

Termékjellemzők:

  • Oldószert nem tartalmaz

  • Természetes kukoricamaghéjból készült dörzsanyag

  • A bőrre nézve semleges pH

  • Gél halmazállapotú

  • Krémszínű

  • erre a célra szánt adagolókkal használható

Műszaki paraméterek:

  • 4 literes adagolós palack

Gél, speciális kézmosó paszta a nehéz és nagyon nehéz szennyeződések eltávolítására – 4 literes palack pumpával NEO (ref. 10-404) olyan szennyeződésekkel is megbirkózik, amelyekkel a szappan nem tud megbirkózni. Az építőiparban, autóiparban, nyomdaiparban, lakkozásban dolgozó szakemberek számára készült. Lehetővé teszi a szennyeződések lemosását speciális ragasztókról, gyantákról, szilikonokról, lakkokról, festékekről, poliuretán habokról és polimerekről. A paszta hatékonysága a kukoricamaghéjból készült természetes csiszolóanyagon alapul, amely környezetbarát. Természetes pH-értékkel rendelkezik a bőr számára. A 4 literes flakon adagoló pumpával rendelkezik.

Tömeg 4.26 kg

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating