Shop

img

Kéztisztító paszta 4 l, ragasztó, gyanta,szilikon,lakk, festék, poliuretán hab és polimer

(0)
11,966 Ft

Gél, narancssárga, kézmosópaszta a kemény szennyeződések eltávolítására – 4 literes palack pumpával A NEO (ref. 10-402) megbirkózik a szappannal nem kezelhető szennyeződésekkel. Az építőiparban, autóiparban, nyomdaiparban, lakkozásban dolgozó szakemberek számára készült. Lehetővé teszi a szennyeződések lemosását speciális ragasztókról, gyantákról, szilikonokról, lakkokról, festékekről, poliuretán habokról és polimerekről. A paszta hatékonysága a szilícium-dioxid természetes csiszolóanyagán alapu… Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Kéztisztító gél makacs szennyeződések eltávolításához, narancsszínű – 4 literes adagolós palackban, 10-402, NEO

Kéztisztító gél, amely megbirkózik azokkal a szennyeződésekkel is, amelyekkel a szappan már nem boldogul. Építőiparban, autóiparban, nyomdaiparban és autófényezésben dolgozó szakemberek számára ajánlott. Speciális ragasztók, gyanták, szilikonok, lakkok, festékek, poliuretán habok és polimerek által okozott makacs foltok eltávolítására szolgál.

A gél hatékonysága nem a mesterséges vagy kőolaj alapú oldószereken alapul,

hanem egy szilícium-dioxidból készült természetes dörzsanyagon, amely környezetbarát és a pH-értéke is bőrbarát.

Rendeltetése:

  • Erős szennyeződések eltávolítása a kézről, például speciális ragasztók, gyanta, szilikon, lakkok, festékek, poliuretán habok és polimerek használata után.

Termékjellemzők:

  • Oldószert nem tartalmaz

  • Természetes szilícium-dioxid dörzsanyag

  • A bőrre nézve semleges pH

  • Gél halmazállapotú

  • Narancsszínű

Műszaki paraméterek:

  • 4 literes adagolós palack

Gél, narancssárga, kézmosópaszta a kemény szennyeződések eltávolítására – 4 literes palack pumpával A NEO (ref. 10-402) megbirkózik a szappannal nem kezelhető szennyeződésekkel. Az építőiparban, autóiparban, nyomdaiparban, lakkozásban dolgozó szakemberek számára készült. Lehetővé teszi a szennyeződések lemosását speciális ragasztókról, gyantákról, szilikonokról, lakkokról, festékekről, poliuretán habokról és polimerekről. A paszta hatékonysága a szilícium-dioxid természetes csiszolóanyagán alapul, amely ökológiai. Természetes pH-értékkel rendelkezik a bőr számára. A 4 literes flakon adagoló pumpával rendelkezik.

Tömeg 4.42 kg

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating