Shop

img

Kerti szerszám tartó övtáska

(0)
4,671 Ft

VERTO kerti övtáska (ref. szám 15G550) megerősített poliészterből készül, ami biztosítja tartósságát és hosszú élettartamát. A hat külső zseb (ebből egy zseb tépőzáras) lehetővé teszi a kerti munkákhoz szükséges szerszámok és hozzávalók, mint pl. vetőmag, kesztyű, telefon, stb. kényelmes elhelyezését. Az öv szerszám befogófüllel is rendelkezik, mely lehetővé teszi a kisebb növények ápolásához szükséges alap szerszámok hordozását. Az övtáska az állítható övének maximális kerülete 118cm, így a te… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

VERTO kerti övtáska (ref. szám 15G550) megerősített poliészterből készül, ami biztosítja tartósságát és hosszú élettartamát. A hat külső zseb (ebből egy zseb tépőzáras) lehetővé teszi a kerti munkákhoz szükséges szerszámok és hozzávalók, mint pl. vetőmag, kesztyű, telefon, stb. kényelmes elhelyezését. Az öv szerszám befogófüllel is rendelkezik, mely lehetővé teszi a kisebb növények ápolásához szükséges alap szerszámok hordozását. Az övtáska az állítható övének maximális kerülete 118cm, így a termék bármilyen testalkathoz hozzáigazítható.

Kerti szerszám tartó öv, 6 külső zseb,  szerszám befogófül, poliészter anyagú, az állítható öv maximális kerülete 118cm.

3D termékbemutató:

Tömeg 0.4 kg
Méretek 31.5 × 27.5 × 4.8 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating