Shop

img

Kábelvágó, racsnis, 400mm2

(0)
39,941 Ft

Gyártói garancia: 25 év.

NEO kilincsműves kábelvágó fogó réz és alumínium kábelekhez, 400 mm-es. Az edzett pofák max. 400mm2 átmérőig képesek vágni. A kiváló minőségű króm-vanádium acél sokéves tartósságot biztosít a pofáknak. Az ergonómikus, gumírozott markolat növeli a használat komfortját. A szerszám minőségét bizonyítja a TÜV tanúsítvány és a gyártó által nyújtott 25 éves jótállás. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

A termékre a gyártó 25 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Racsnis kábelvágó réz és alumínium kábelekhez 380 mm2, 01-401, NEO

Racsnis kábelvágó réz és alumínium kábelekhez, 01-401, NEO – szerelési, telepítési munkákhoz, alumínium- és rézkábelek és -vezetékek vágására szolgáló eszköz. Racsnis olló néven is ismert, a beépített racsniszerkezetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi különböző átmérőjű kábelek vágását és a mozgó pofa visszaengedését a munka bármely szakaszában. Ennek köszönhetően megkönnyíti a vágást, mert a kábelek átvágásához minimális erőkifejtésre van szükség.

Az eszköz a vágórészt alkotó nagy keménységű acél és a markolatot borító PVC kombinációja. Maga a vágóél galvanizált, ami megakadályozza a korróziót és nagy tartósságot biztosít.

Termékjellemzők:

  • Kábelvágó alumínium és réz kábelekhez

  • A vágandó kábel max. keresztmetszete: 380 mm2

  • Racsniszerkezet

  • Biztosítózár

  • Galvanizált vágóélek

Anyaga:

  • Vágóél: 50 HRc keménységű acél

  • Markolat: PVC

NEO kilincsműves kábelvágó fogó réz és alumínium kábelekhez, 400 mm-es. Az edzett pofák max. 400mm2 átmérőig képesek vágni. A kiváló minőségű króm-vanádium acél sokéves tartósságot biztosít a pofáknak. Az ergonómikus, gumírozott markolat növeli a használat komfortját. A szerszám minőségét bizonyítja a TÜV tanúsítvány és a gyártó által nyújtott 25 éves jótállás. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 1.088 kg
Méretek 41.3 × 15 × 3.6 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating