Shop

img

Jelölőkréta vegyes készlet (fehér/sárga/piros) 13 x85mm, 3 db

(0)
1,141 Ft

A NEO jelölőkrétát egyedülálló kémiai összetétele különbözteti meg – nyoma tartósabb, mint a szokványos krétáké, így a felületek jelölése könnyebbé, eredménye tartósabbá válik. Ellenálló képessége a magas hőmérsékleteknek alkalmassá teszi a használatra hegesztendő acélelemeken is. Rendelkezik a PZH tanúsítványával és az asztmások és allergiások egyesületének ajánlásával, ami garantálja alkalmazásának biztonságát minden felhasználó részére. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Jelölőkréta, fehér, sárga és vörös (olajos), 13 x 85 mm, 3 db., NEO, 13-968

A fehér,sárga és vörös jelölőkréta-szett jellemzője az egyedülálló vegyi összetétel – tartósabb nyomot hagy, mint a közönséges kréta, ezért a felület jelölése egyszerűbb és időtállóbb. Magas hőmérsékletnek ellenáll, ezért alkalmas hegesztendő acélelemek jelölésére is.

Műszaki adatok

  • Méretek: 13 x 85 mm

  • Termék teljes hossza: 85 mm

A NEO jelölőkrétát egyedülálló kémiai összetétele különbözteti meg – nyoma tartósabb, mint a szokványos krétáké, így a felületek jelölése könnyebbé, eredménye tartósabbá válik. Ellenálló képessége a magas hőmérsékleteknek alkalmassá teszi a használatra hegesztendő acélelemeken is. Rendelkezik a PZH tanúsítványával és az asztmások és allergiások egyesületének ajánlásával, ami garantálja alkalmazásának biztonságát minden felhasználó részére. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 0.083 kg
Méretek 10.5 × 4.6 × 1.7 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating