Shop

img

Gipszkarton- és üveggyapotfűrész készlet 2db.

(0)
5,217 Ft

Gipszkarton fűrész és ásványgyapot-vágó kés készlet (10A725). Gipszkarton fűrész 150 mm gipszkarton lapokhoz lyukak vágásához. A fűrészlap kimagasló minőségű edzett acélból készül, garantálja a szerszám hosszú élettartamát. A minkét oldalon élesített fogazás csökkenti vágás ellenállását. Az ergonomikus műanyagból készült markolat lehetővé teszi a precíz vezetést, a csúszásgátló bevonat biztosabbá teszi a markolást és magasfokú komfortérzetet ad a munkavégzés során. A kés ásványi gyapot, kemény m… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Gipszkarton fűrész és ásványgyapot-vágó kés készlet (10A725). Gipszkarton fűrész 150 mm gipszkarton lapokhoz lyukak vágásához. A fűrészlap kimagasló minőségű edzett acélból készül, garantálja a szerszám hosszú élettartamát. A minkét oldalon élesített fogazás csökkenti vágás ellenállását. Az ergonomikus műanyagból készült markolat lehetővé teszi a precíz vezetést, a csúszásgátló bevonat biztosabbá teszi a markolást és magasfokú komfortérzetet ad a munkavégzés során. A kés ásványi gyapot, kemény műanyag hab vagy habosított poliészter vágására szolgál. A 335 mm hosszú, egyik oldalán fogazott pengén metrikus beosztás található. Ergonomikus markolata erős műanyagból készül. A TOPEX márka ezermestereknek készül.

Gipszkarton fűrész és ásványgyapot-vágó kés, 2 db-os készlet. Gipszkarton fűrész 150 mm, edzett élek, minkét oldalon élesített fogazás, dupla anyagú markolat, ásványgyapot vágó kés 480mm, rozsdamentes acél penge 335 mm.

Tömeg 0.517 kg
Méretek 53 × 12.2 × 3.5 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating