Shop

img

Gázforrasztó, perzselő, gázégő készlet profi

(0)
12,483 Ft

NEO forrasztókészlet 2 kW teljesítményű égőfejjel és 1850 °C lánghőmérséklettel. A készlet 3 fúvókát tartalmaz: koncentrált, körbefogó és lapos. A körbefogó égő gyorsan felhevíti a rézcsövet, mivel a láng több ponton is melegíti. A lapos égő olyan felületek hevítésére szolgál, amelyekről el akarjuk távolítani a rajta lévő régi festék- vagy lakkréteget. 1,5 m hosszú tömlővel. A készlet kitűnően beválik a műhelymunkában, illetve réz csőhálózatok forrasztásához. A NEO márka a professzionális igénye… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Gázforrasztó készlet 2 kW, 3 égőfej, 20-012, NEO – propán vagy bután üzemű. Az égő lángszabályozó funkcióval továbbá maximális láng és legjobb hatásfok beállítására szolgáló kapcsolóval rendelkezik. Tartós, sérülésekre ellenálló anyagokból készült.

A komfortos munkavégzést kényelmes, ergonomikus markolat biztosítja. A készlet tartalmazza a fúvóka szereléséhez szükséges kulcsokat és további két égőfejet.

Termékjellemzők:

  • 3 égőfej

  • Rugalmas gázpalack-csatlakoztató tömlő

  • Kényelmes lángbeállítás

  • Kétkomponensű ergonomikus markolat

  • A készlet tartalmazza a fúvókák cseréjéhez szükséges kulcsokat

  • Az európai szabványoknak való megfelelést a CE tanúsítvány garantálja

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény: 2 kW

  • 10 barig engedélyezett tömlő

Az égő anyaga: sárgaréz

NEO forrasztókészlet 2 kW teljesítményű égőfejjel és 1850 °C lánghőmérséklettel. A készlet 3 fúvókát tartalmaz: koncentrált, körbefogó és lapos. A körbefogó égő gyorsan felhevíti a rézcsövet, mivel a láng több ponton is melegíti. A lapos égő olyan felületek hevítésére szolgál, amelyekről el akarjuk távolítani a rajta lévő régi festék- vagy lakkréteget. 1,5 m hosszú tömlővel. A készlet kitűnően beválik a műhelymunkában, illetve réz csőhálózatok forrasztásához. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 1.202 kg
Méretek 41.7 × 16 × 6.5 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating