img

Fékmunkahenger visszanyomó MINI, 2az1-ben

(0)
8,030 Ft

Féknyereg elválasztó, MINI NEO készlet minden professzionális műhely és jól felszerelt otthoni garázs elengedhetetlen felszerelése. Megkönnyíti a fékbetétek gyors cseréjét. Ezt a szerszámot a fékbetétek cseréjekor a dugattyúk egyenletes kitágítására használják. Így nincs szükség nagy erőre, mivel a dugattyúk könnyen kitágíthatók 35 és 90 mm között. A 3/8″-os négyszögletes gomb használata megkönnyíti a munkát bárhol. A készlet a következőket tartalmazza: egy 3/8″” négyszögletes gomb, 2 kétoldalas… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Fékmunkahenger visszanyomó készlet, MINI 11-125, NEO TOOLS

Fékmunkahenger visszanyomó készlet, MINI 11-125, NEO TOOLS – minden professzionális műhely és jól felszerelt otthoni garázs elengedhetetlen tartozéka. Megkönnyíti a fékbetétek gyors cseréjét. A szerszám a fékbetétek cseréjekor a fékdugattyúk egyenletes szétfeszítésére szolgál. Így nincs szükség nagy erő alkalmazására, a dugattyúk 35-90 mm tartományban könnyedén szétfeszíthetők. A 3/8”-os négyszögmeghajtós hajtókar használata megkönnyíti a munkát bármilyen helyen.

Termékjellemzők:

  • A készlet tartalma:

– 3/8” négyszögmeghajtós hajtókar

– 2 db kétoldalas tárcsa a hátsó féknyergekhez

– 1 db tárcsa az elülső féknyergekhez

– 1 db támasztólap

  • Tartomány: 35-90 mm

  • A csapok távolsága a hátsó féknyergekhez való tárcsákban: 20, 24, 34 mm

  • Az elülső féknyergekhez való tárcsa átmérője: 36.8, 40.8, 55 mm

  • A fékbetétek egyszerű és gyors cseréje

  • Nem igényel nagy erőkifejtést

  • Kiváló minőségű fémből készült

Féknyereg elválasztó, MINI NEO készlet minden professzionális műhely és jól felszerelt otthoni garázs elengedhetetlen felszerelése. Megkönnyíti a fékbetétek gyors cseréjét. Ezt a szerszámot a fékbetétek cseréjekor a dugattyúk egyenletes kitágítására használják. Így nincs szükség nagy erőre, mivel a dugattyúk könnyen kitágíthatók 35 és 90 mm között. A 3/8″-os négyszögletes gomb használata megkönnyíti a munkát bárhol. A készlet a következőket tartalmazza: egy 3/8″” négyszögletes gomb, 2 kétoldalas adapter hátsó féknyergekhez, egy adapter első féknyergekhez és egy ütközőlemez.

Munkahenger visszanyomó szerszám tárcsafékekhez MINI szerszámkészlet, 35 – 90 mm-es munkatartomány, a készletben: 3/8″-es négyszögletes fogantyú, 2 kétoldalas adapter a hátsó féknyergekhez (20, 24 és 34 mm-es csaptávolság), egy adapter az első féknyeregekhez (átmérő: 55 / 40.8 / 36.8 mm) + ellenható lemez.

Tömeg 1.007 kg
Méretek 30.5 × 12.6 × 4.5 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating