Shop

img

Dugókulcskészlet ALUFELNIHEZ, VÉKONYFALÚ, 1/2″, 3db (17mm, 19mm, 21mm), Cr-Mo

(0)
7,471 Ft

Alufelnikhez való aljzatok NEO egy 3 legnépszerűbb méretű aljzatból álló készlet (17 mm, 19 mm, 21 mm). A készlet különböző átmérőjű csavarok lazítására szolgál az alumíniumkerekek foglalatában. A foglalatok króm-molibdén acélból készülnek. Az aljzatok teflongallérral rendelkeznek, amely védi a felnit a festékbevonat sérülésétől. Az aljzatok 3 színben kaphatók a méret könnyű megkülönböztetése érdekében. A foglalatok biztonsági zárral vannak ellátva, hogy a kicsavart foglalat és csavar könnyen ki… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Dugókulcskészlet alufelnikhez, vékonyfalú, 1/2", 3db (17mm, 19mm, 21mm), Cr-Mo 12-350, NEO TOOLS

Dugókulcskészlet alufelnikhez, vékonyfalú, 1/2", 3db (17mm, 19mm, 21mm), Cr-Mo 12-350, NEO TOOLS – a 3 legelterjedtebb méretű csavarhoz használható készlet. A készlet az alumínium felniket rögzítő különböző átmérőjű csavarok kicsavarására szolgál. A dugókulcsok króm-molibdén acélból készültek. A dugókulcsokat teflongallérral látták el, amely megvédi az alufelni festékrétegét a sérüléstől a csavarok ki-/becsavarásakor. A dugókulcsok 3 különböző színűek, ami megkönnyíti a méretek megkülönböztetését. A dugókulcsok kioldószerkezettel ellátottak, amely megkönnyíti a kulcs és a kicsavart csavar szétválasztását. A készlet műanyag tokban kerül forgalomba.

Termékjellemzők:

  • 3-részes készlet

  • A készlet tartalma: 17, 19, és 21 mm-es dugókulcs

  • 1/2 „ dugókulcsok alumínium felnikhez

  • Nagyon tartós Cr-Mo acélból készültek

  • Teflongallér, amely megvédi az alufelnit a karcolás ellen

  • Professzionális műhelyek számára ajánlott

  • Tokba csomagolva

Alufelnikhez való aljzatok NEO egy 3 legnépszerűbb méretű aljzatból álló készlet (17 mm, 19 mm, 21 mm). A készlet különböző átmérőjű csavarok lazítására szolgál az alumíniumkerekek foglalatában. A foglalatok króm-molibdén acélból készülnek. Az aljzatok teflongallérral rendelkeznek, amely védi a felnit a festékbevonat sérülésétől. Az aljzatok 3 színben kaphatók a méret könnyű megkülönböztetése érdekében. A foglalatok biztonsági zárral vannak ellátva, hogy a kicsavart foglalat és csavar könnyen kioldható legyen. A készletet tokba csomagoljuk.

Alumínium felgi dugókulcs készlet 1/2″
3 darabos készlet (17 mm, 19 mm, 21 mm)
Cr-Mo

Tömeg 0.899 kg
Méretek 13 × 12.4 × 5.6 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating