Shop

img

Csőfogó 45fok, 2″ , CrV, Line, 530mm

(0)
10,332 Ft

A NEO „45” tip. csőfogó csövek, szelepek be- és kicsavarására szolgál. A pofák belső oldalának recézettsége jó fogást biztosít a kör keresztmetszetű csöveken. Nagy ellenállóképességű, a szerszámnak hosszú élettartamot biztosító króm-vanádium acélból készült. . A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Csőfogó 45°-os, 2.0”, 530 mm, 02-428, NEO

Csőfogó 45°-os 02-428 NEO – vízvezeték és központi fűtés szerelésénél elengedhetetlen szerszám. A csőfogót szelepek és csövek be- és kicsavarására tervezték, ami a fogó belső, barázdált felületének köszönhetően könnyebb és gyorsabb, mint a fogazás nélküli sima fogóval. A NEO 02-428 kulccsal a kerek profilok erősen, csúszás és szükségtelen erőfeszítés nélkül megfoghatók. Nemcsak vízvezeték szerelésnél, hanem egyéb felújítási, építési munkáknál is hasznos.

A szerszám anyaga króm-vanádium acél, ami garantálja a kulcs szilárdságát. A pofák anyaga és a pofák kovácsolással és köszörüléssel történő kialakítása biztosítja a szerszám hosszú élettartamát.

Termékjellemzők:

  • Alkalmas kötő/csatlakozó elemek és szelepek be- és kicsavarására

  • A fogazott pofáknak köszönhetően erős fogást biztosít

Műszaki adatok:

  • Pofatávolság: 2,0"

  • Hossza: 530 mm

  • Króm-vanádium acélból készült test

  • Kovácsot és köszörült pofák

  • Állítócsavar csigaművel

A NEO „45” tip. csőfogó csövek, szelepek be- és kicsavarására szolgál. A pofák belső oldalának recézettsége jó fogást biztosít a kör keresztmetszetű csöveken. Nagy ellenállóképességű, a szerszámnak hosszú élettartamot biztosító króm-vanádium acélból készült. . A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 1.74 kg
Méretek 8.8 × 57.3 × 3.7 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating