Shop

img

Csőfogó 45fok, 1,5″ , CrV, Line, 420mm

(0)
6,678 Ft

A NEO „45” tip. csőfogó csövek, szelepek be- és kicsavarására szolgál. A pofák belső oldalának recézettsége jó fogást biztosít a kör keresztmetszetű csöveken. Nagy ellenállóképességű, a szerszámnak hosszú élettartamot biztosító króm-vanádium acélból készült. . A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Csőfogó 45°-os, 1.5”, 420 mm, 02-427, NEO

Csőfogó 45°-os 02-427 NEO – vízvezeték és központi fűtés szerelésénél elengedhetetlen szerszám. A csőfogót szelepek és csövek be- és kicsavarására tervezték, ami a fogó belső, barázdált felületének köszönhetően könnyebb és gyorsabb, mint a fogazás nélküli sima fogóval. A NEO 02-427 kulccsal a kerek profilok erősen, csúszás és szükségtelen erőfeszítés nélkül megfoghatók. Nemcsak vízvezeték szerelésnél, hanem egyéb felújítási, építési munkáknál is hasznos.

A szerszám anyaga króm-vanádium acél, ami garantálja a kulcs szilárdságát. A pofák anyaga és a pofák kovácsolással és köszörüléssel történő kialakítása biztosítja a szerszám hosszú élettartamát.

Termékjellemzők:

  • Alkalmas kötő/csatlakozó elemek és szelepek be- és kicsavarására

  • A fogazott pofáknak köszönhetően erős fogást biztosít

Műszaki adatok:

  • Pofatávolság: 1,5"

  • Hossza: 420 mm

  • Króm-vanádium acélból készült test

  • Kovácsot és köszörült pofák

  • Állítócsavar csigaművel

A NEO „45” tip. csőfogó csövek, szelepek be- és kicsavarására szolgál. A pofák belső oldalának recézettsége jó fogást biztosít a kör keresztmetszetű csöveken. Nagy ellenállóképességű, a szerszámnak hosszú élettartamot biztosító króm-vanádium acélból készült. . A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tömeg 1.119 kg
Méretek 43 × 8.2 × 3 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating