Shop

img

Csillag-villáskulcs készlet 7 db, 6-17mm

(0)
4,192 Ft

A TOPEX 35D379 készlet 7 db, a leggyakrabban használt méretű, parktikus akasztón elrendezett csillag-villás kulcsot tartalmaz. A szerszámok kiváló minőségű, hosszú élettartamot biztosító CrV acélból készül. A kulcsok SPLINE típusú csillagszemei lehetővé teszik használatukat különféle fejű csavarokhoz (többek között metrikus és colos hatlapúakhoz, metrikus és colos tizenkétlapúakhoz, SPLINE és TORX fejekhez), ami jelentősen univerzálisabbá teszi felhasználhatóságukat. Az összes kulcs a szállításu… Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

A TOPEX 35D379 készlet 7 db, a leggyakrabban használt méretű, parktikus akasztón elrendezett csillag-villás kulcsot tartalmaz. A szerszámok kiváló minőségű, hosszú élettartamot biztosító CrV acélból készül. A kulcsok SPLINE típusú csillagszemei lehetővé teszik használatukat különféle fejű csavarokhoz (többek között metrikus és colos hatlapúakhoz, metrikus és colos tizenkétlapúakhoz, SPLINE és TORX fejekhez), ami jelentősen univerzálisabbá teszi felhasználhatóságukat. Az összes kulcs a szállításukat és tárolásukat megkönnyítő kényelmes műanyag akasztóra van csomagolva. A készlet beválik mindenféle szerelési munka során. A TOPEX márka ezermestereknek készül.

Csillag-villáskulcs készlet 7 db­os, tizenkétszögű kialakítású, méretek: 6 – 8 – 10 – 12 – 13 – 14 és 17 mm, CrV acél, műanyag akasztó.

Tömeg 0.589 kg
Méretek 22 × 14 × 4.5 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating