Shop

img

Csempeszintező fogó, 16b710-711-hez

(0)
4,235 Ft

Topex Fogópisztoly a szintező rendszerhez (Ref.sz. 16B475) a fogó a lerakott kerámialapok hatékony és precíz szintezését szolgálja. Kompatibilis a 16B710 és 16B711 számú ékekkel működő TX lapot szintező rendszerrel. A fogó kontrollált módon tolja be az ékeket az emelő részbe, egyszerre felemelve a négy szomszédos lap sarkát. A fogó nagyszilárdságú műanyagból készül. Ezermesterek és professzionális módon falra vagy padlóra csempét lerakó személyek általi használatra…. Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Szögvonalzó TOPEX 16B475

16B475 TOPEX szögvonalzó, a megoldás lehetővé teszi a munkadabar szükséges alakra való vágását. A vonalzó 4 csavarozási ponttal rendelkezik, ennek köszönhetően könnyebben beállítható a felhasználó számára szükséges idom. A szabályozott, rácsavarozott karok lehetővé teszik a különböző szögekhez való illesztést. A szögvonalzó használatával könnyen megmérhető a lap, vagy a kő, és a rögzített méret átvihető más helyre. Könnyű szerszám, mely az összecsukás után ne foglal el túl sok helyet. A vonalzó a hossza menti furatok révén lehetővé teszi vonal bejelölését.

Termékjellemzők:

  • Sokoldalúan használható multifunkciós szerszám, megkönnyíti és meggyorsítja a munkát

  • Könnyű (súlya 90g) és praktikus, nem foglal el sok helyet.

  • Műanyagból készül.

  • Jelölése cm és hüvelyk.

  • 4 csavart tartalmaz.

  • Oldalak hossza (hosszabb) 2,5×30 cm, (rövidebb) 2×17,5 cm.

Topex Fogópisztoly a szintező rendszerhez (Ref.sz. 16B475) a fogó a lerakott kerámialapok hatékony és precíz szintezését szolgálja. Kompatibilis a 16B710 és 16B711 számú ékekkel működő TX lapot szintező rendszerrel. A fogó kontrollált módon tolja be az ékeket az emelő részbe, egyszerre felemelve a négy szomszédos lap sarkát. A fogó nagyszilárdságú műanyagból készül. Ezermesterek és professzionális módon falra vagy padlóra csempét lerakó személyek általi használatra.

Fogópisztoly a szintező rendszerhez, műanyag burkolat, a 16B710 és 16B711 referenciákhoz

Tömeg 0.341 kg
Méretek 30 × 18.3 × 4.5 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating