Shop

img

Csavarhúzó készlet, fali tartóval, 4db.

(0)
3,703 Ft

Gyártói garancia: 25 év.

A NEO csavarhúzó szett (kat. sz.: 04-191) 4 db csavarhúzóból áll: lapos és kereszt csavarhúzókból. A csavarhúzó szára kivételesen erős CrV acélból készül. A csavarhúzó hegye mágneses. A markolat három élű hasáb alakja a kialakított hüvelyktámasszal csökkenti a kéz megterhelését munka közben, és megkönnyíti a megfelelő forgatónyomaték elérését. A bimateriál markolat nem csúszik ki a kézből, ellenálló vegyszerek, kenőolajok és zsírok hatásának. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

A termékre a gyártó 25 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Csavarhúzók, 4 db-os készlet NEO, 04-191

NEO csavarhúzó-készlet új kiadásban. A csavarhúzók jellemzője az ergonomikus formájú markolat papilláris vonalakat utánzó perforációval és mélyedéssel a hüvelykujj számára. A markolat csúcsán lévő méretjelölés megkönnyíti a csavarhúzó kiválasztását az adott feladathoz.

Jellemzői:

  • CrV acél

  • Kétkomponenses markolat

  • Markolat anyaga: TPR+ABS

  • Háromoldalú/ergonomikus formájú markolat

  • Hely a hüvelykujj számára

  • Méretek és fajták jelölése a markolaton

  • A szár mélyen ül a markolatban

Tartozékok:

  • Csavarhúzók: 3.0 x 75 mm, 5 x 100 mm, 6.5 x 150 mm, PH1 x 100 mm, PH2 x 150 mm

A NEO csavarhúzó szett (kat. sz.: 04-191) 4 db csavarhúzóból áll: lapos és kereszt csavarhúzókból. A csavarhúzó szára kivételesen erős CrV acélból készül. A csavarhúzó hegye mágneses. A markolat három élű hasáb alakja a kialakított hüvelyktámasszal csökkenti a kéz megterhelését munka közben, és megkönnyíti a megfelelő forgatónyomaték elérését. A bimateriál markolat nem csúszik ki a kézből, ellenálló vegyszerek, kenőolajok és zsírok hatásának. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Csavarhúzók, 4-es készlet, méret: 5.5 x 100 mm, 6,5 x 100 mm, PH1 x 100 mm, PH2 x 150 mm

Tömeg 0.471 kg
Méretek 32.5 × 21 × 4 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating