Shop

img

Csavarhúzó készlet 6db

(0)
6,033 Ft

Gyártói garancia: 25 év.

A NEO csavarhúzó szett (kat. sz.: 04-213) 6 db üthető csavarhúzóból áll: lapos és kereszt csavarhúzókból. A csavarhúzó szára kivételesen erős S2 acélból készül. A csavarhúzó hegy hőkezelésnek lett alávetve, így megfelelő keménységet és hajlítószilárdságot ért el. A csavarhúzó hegye mágneses. A markolat három élű hasáb alakja a kialakított hüvelyktámasszal csökkenti a kéz megterhelését munka közben, és megkönnyíti a megfelelő forgatónyomaték elérését. A bimateriál markolat nem csúszik ki a kézből… Részletes leírás lejjebb.

A termékre a gyártó 25 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

A NEO csavarhúzó szett (kat. sz.: 04-213) 6 db üthető csavarhúzóból áll: lapos és kereszt csavarhúzókból. A csavarhúzó szára kivételesen erős S2 acélból készül. A csavarhúzó hegy hőkezelésnek lett alávetve, így megfelelő keménységet és hajlítószilárdságot ért el. A csavarhúzó hegye mágneses. A markolat három élű hasáb alakja a kialakított hüvelyktámasszal csökkenti a kéz megterhelését munka közben, és megkönnyíti a megfelelő forgatónyomaték elérését. A bimateriál markolat nem csúszik ki a kézből, ellenálló vegyszerek, kenőolajok és zsírok hatásának. A szerszám minőségét bizonyítja a gyártó által nyújtott 25 éves jótállás. A szett a rendtartásban hasznos akasztón van elrendezve. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Csavarhúzó készlet üthető 6 db-os, S2 acél mágneses csavarhúzó hegy, háromszög keresztmetszetű markolat, formatervezett hüvelyktámasz, vegyszer-, ásványolaj- és kenőanyagálló TPR műanyaggal borított markolat, méretek: lapos: 6 x 5×125 mm, 5 x 100 mm, 3×75 mm, kereszt: PH2x125 mm, PH1x100 mm, PH0x75 mm, akasztó/doboz

3D termékbemutató:

Tömeg 0.633 kg
Méretek 30 × 21.5 × 3.6 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating