Shop

img

Csavarhúzó bitkészlet 7db

(0)
2,239 Ft

Gyártói garancia: 25 év.

NEO ¼”-os, 7 elemes csavarhúzó bit készlet. Az alkalmazott S2 acélötvözetnek köszönhetően a hegyek keménysége eléri a 60 HRC értéket, ami jelentősen megnöveli élettartamukat és a velük végzett munka minőségét. A szett 6 db 25 mm hosszú standard bitet tartalmaz. A bitek mágneses heggel rendelkeznek. A készletet 60 mm-es bit befogó egészíti ki. A termék kiváló minőségét és megbízhatóságát bizonyítja a TÜV Rheinland tanúsítvány. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti…. Részletes leírás lejjebb.

A termékre a gyártó 25 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

NEO ¼”-os, 7 elemes csavarhúzó bit készlet. Az alkalmazott S2 acélötvözetnek köszönhetően a hegyek keménysége eléri a 60 HRC értéket, ami jelentősen megnöveli élettartamukat és a velük végzett munka minőségét. A szett 6 db 25 mm hosszú standard bitet tartalmaz. A bitek mágneses heggel rendelkeznek. A készletet 60 mm-es bit befogó egészíti ki. A termék kiváló minőségét és megbízhatóságát bizonyítja a TÜV Rheinland tanúsítvány. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Csavarhúzó bitek hajtószárral, 7 db‑os klt., bit befogószár 1/4, 60 mm, mágneses, 6 db 25 mm‑es csavarhúzó bit, S2 acél, méretek: lapos 4,5 mm, 6 mm, kereszt PZ1, PZ2, Torx T15, T20, műanyag tok, TÜV tanúsítvány

3D termékbemutató:

Tömeg 0.114 kg
Méretek 15 × 13.2 × 1.9 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating