Shop

img

Burkolókészlet, csempéző: 24l vödör ráccsal, görgővel, gumi és puha szivacsos simítóval

(0)
13,206 Ft

A NEO csempekészítő készlet (ref. 50-254) ideális készlet a csempézéshez. Tartalmazza a következőket: 24 literes tartály ráccsal és görgőkkel, gumibetétes simító, puha szivacsos simító. Az elemek kiváló minőségű, sérülésálló műanyagból készülnek, ugyanakkor könnyűek, ami biztosítja a kényelmet munka közben. A NEO márka megfelel a profik elvárásainak…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Csempéző szett: 24 literes vödör lehúzó ráccsal és hengerekkel, gumis simító, szivacsos simító 50-254, NEO

A NEO csempéző szett ideális összeállítás minden csempézésre vállalkozó barkácsoló számára. A szett részei: 24 literes vödör, rács, hengerek, két simító, az egyik gumis, a másik puha szivacsos. Az elemek kiváló minőségű, sérülésálló műanyagból készülnek, ugyanakkor könnyűek, ami biztosítja a kényelmes munkavégzést.A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Anyaga:

  • Műanyag

A NEO csempekészítő készlet (ref. 50-254) ideális készlet a csempézéshez. Tartalmazza a következőket: 24 literes tartály ráccsal és görgőkkel, gumibetétes simító, puha szivacsos simító. Az elemek kiváló minőségű, sérülésálló műanyagból készülnek, ugyanakkor könnyűek, ami biztosítja a kényelmet munka közben. A NEO márka megfelel a profik elvárásainak.

Tömeg 2.5 kg

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating