Shop

img

Balta 870g, fej 540g, üvegszál nyél 17.5″

(0)
9,492 Ft

VERTO Univerzális fejsze (ref. szám 05G101) tömege 870 g és teljes hossza 450 mm. Főként kerti és erdei munkákhoz. A 540 g tömegű fejet PTFE bevonat borítja, védve a korróziótól. Nagyon szívós éle ellenáll a csorbulásnak. Nyele üvegszálból készült, ami nagy mértékben növeli ellenálló képességét a hőmérséklet változásokkal szemben, a nedvességgel és a mechanikus sérülésekkel szemben, ami növeli a fejsze szívósságát. A csúszásgátló bevonattal ellátott ergonomikus markolat biztosítja a kényelmes és… Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Univerzális fejsze 870 g, fok 540 g, üvegszálas nyél, 17,5", 05G101 VERTO: főként kerti és erdei munkákhoz való szerszám. A 410 g tömegű fok bevonata PTFE, ami jó korrózióvédelmet biztosít.

A kemény él jellemzője a nagyfokú ellenállás tompulással szemben. A nyél üvegszálból – a mechanikai sérüléseknek és hőmérsékleti változásoknak rendkívül ellenálló anyagból – készül, ami jelentősen megnöveli magának a fejszének a tartósságát.

A csúszásgátló anyaggal borított ergonomikus markolat biztosítja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. Ennél a típusnál újszerű, még tartósabb kötést alkalmaztunk a fej és a nyél között. A fejszén lévő műanyag akasztó megkönnyíti a szerszám tárolását.

Termék jellemzői:

  • univerzális fejsze,

  • korrózióvédelem,

  • tompulásnak ellenáll,

  • ergonomikus nyél,

  • műanyag akasztó.

Anyag:

  • nyél üvegszálból és TPR-ből,

  • teflonnal bevont fok.

Logisztikai paraméterek:

  • hossz – 450 mm (17,5’’),

  • fok tömege – 540 g,

  • teljes tömeg – 870 g.

VERTO Univerzális fejsze (ref. szám 05G101) tömege 870 g és teljes hossza 450 mm. Főként kerti és erdei munkákhoz. A 540 g tömegű fejet PTFE bevonat borítja, védve a korróziótól. Nagyon szívós éle ellenáll a csorbulásnak. Nyele üvegszálból készült, ami nagy mértékben növeli ellenálló képességét a hőmérséklet változásokkal szemben, a nedvességgel és a mechanikus sérülésekkel szemben, ami növeli a fejsze szívósságát. A csúszásgátló bevonattal ellátott ergonomikus markolat biztosítja a kényelmes és biztonságos munkavégzést. Új, még tartósabb kötés a a fej és a nyél között. A fejsze műanyag akasztóval rendelkezik, ami megkönnyíti a szerszám tárolását.

Univerzális fejsze, teljes súlya 870 g, a fej súlya 540 g, üvegszálas és TPR nyél, teflon bevonatú fej, teljes hossza 450 mm, műanyag fül.

3D termékbemutató:

Tömeg 1.072 kg
Méretek 51.5 × 19.5 × 3.15 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating