Shop

img

ÁGVÁGÓ, áttételes, RÁVÁGÓ, teleszkópos 670-970mm, VÁGÓKAPACITÁS:42mm, alumínium nyél, teflon bevonat, 40% plusz erőátvitel

(0)
22,814 Ft

üllő metszőolló 670 mm-es ágakhoz, 42 mm-ig terjedő tartomány, fogaskerék, teleszkópos fogantyú A NEO 15-254 egy professzionális eszköz a magasabb növényekkel végzett kerti munkához, létra használata nélkül. A könnyű alumínium teleszkópos karok lehetővé teszik a szerszám felfelé tartását, felesleges izomterhelés nélkül. A fogantyúk csúszásmentes bi-anyaggal való kiegészítő bevonata pozitívan befolyásolja a kézbiztonságot. A metszőolló legfeljebb 42 mm átmérőjű ágakhoz készült. A karos görgős átt… Részletes leírás lejjebb.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

üllő metszőolló 670 mm-es ágakhoz, 42 mm-ig terjedő tartomány, fogaskerék, teleszkópos fogantyú A NEO 15-254 egy professzionális eszköz a magasabb növényekkel végzett kerti munkához, létra használata nélkül. A könnyű alumínium teleszkópos karok lehetővé teszik a szerszám felfelé tartását, felesleges izomterhelés nélkül. A fogantyúk csúszásmentes bi-anyaggal való kiegészítő bevonata pozitívan befolyásolja a kézbiztonságot. A metszőolló legfeljebb 42 mm átmérőjű ágakhoz készült. A karos görgős áttétel 60%-kal növeli a vágási teljesítményt. Az üllőrendszerrel felszerelve kedvezően befolyásolja a munka pontosságát és sebességét. Az olló pengéi tapadásmentes bevonattal vannak ellátva, és kemény és száraz fa vágására alkalmasak. A szerszámot mind a szakemberek, mind a kertészkedés szerelmesei számára ajánljuk.

Tömeg 1.658 kg

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating