Shop

img

Ágvágó, áttételes, rávágó, alumínium nyél, 710mm, vágókapacitás: 42mm

(0)
12,046 Ft

VERTO Vágóüllős ágvágó olló (cikkszám 15G257) hossza 710 mm és a vágási átmérő max. 42 mm. Vékonyabb és vastagabb ágak metszésére használható. Az élt teflon bevonat borítja, védve a korróziótól. További előnye a vágáshoz szükséges erőt 40% értékkel csökkentő erőátviteli szerkezet, valamint az alumínium nyél optimalizálja a szerszám súlyát. Az ergonomikusan kialakított fogantyú csúszásgátló bevonattal ellátva, ami növeli a munkavégzés biztonságát és komfortját…. Részletes leírás lejjebb.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

VERTO Vágóüllős ágvágó olló (cikkszám 15G257) hossza 710 mm és a vágási átmérő max. 42 mm. Vékonyabb és vastagabb ágak metszésére használható. Az élt teflon bevonat borítja, védve a korróziótól. További előnye a vágáshoz szükséges erőt 40% értékkel csökkentő erőátviteli szerkezet, valamint az alumínium nyél optimalizálja a szerszám súlyát. Az ergonomikusan kialakított fogantyú csúszásgátló bevonattal ellátva, ami növeli a munkavégzés biztonságát és komfortját.

Vágóüllős ágvágó olló 710 mm, maximális vágási átmérő 42 mm, alumínium fogantyúk, vágási erőt növelő kar (+40%), PTFE bevonat, csúszásmentes fogantyú

3D termékbemutató:

Tömeg 1.273 kg
Méretek 78.5 × 27.5 × 2.8 cm

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating